اردیبهشت 5, 1403

آموزش آشپزی ایرانی

یکی از نیازهای بانوان از گذشته تا به امروز آموزش آشپزی بوده است. آموزش آشپزی دارای چند دسته آموزش می باشد. در زیر به تقسیم بندی این آموزش ها اشاره می کنیم.

  1. آموزش شیرینی پزی
  2. آموزش کیک پزی
  3. آموزش نان
  4. آموزش فینگر فود
  5. آموزش پیتزا
  6. آموزش غذاهای ترکی
  7. و بسیاری آموزش دیگر

اگر به آموزش های فوق دقت کنید متوجه تنوع بسیار بالای آنان خواهید شد. آشپزی عمومی یکی از دسته های اصلی آموزش آشپزی می باشد که می تواند بسیاری از غذاهای بالا را در خود جای دهد. آشپزی عمومی می بایست هم دارای تنوع غذایی بالا باشد و هم نیاز اصلی را برای آموزش آشپزی تامین کند.

آشپزی عمومی

آموزش آشپزی عمومی همانطور که در بالا آورده شده است یکی از اصلی ترین آموزش های آشپزی می باشد. این مدل از آموزش می بایست به غیر از تنوع در موضوعات آموزش آشپزی باید تامین کننده نیاز مخاطبان آموزش باشد. منظور از تامین نیاز آموزشی این است که بتواند هم تعداد غذای بالایی را به مخاطب بیاموزد و هم اصلی ترین غذاها و پرمصرف ترین آنها را به مخاطبان آموزش دهد.

آشپزی عمومی دارای اصول و شرایط خاصی است که به تعدادی از آنان اشاره خواهیم کرد. قدرت بیان مدرس یکی از اصول مهم است. این قدرت بیان در آموزش آشپزی عمومی ناشی از سالها تجربه است که به سادگی بدست نمی آید. بیان نکات مهم و ضروری از دیگر اصول آموزش آشپزی عمومی است. در آشپزی عمومی هنرجو می بایست همه مطالب را بدرستی و کامل بیاموزید.

 

این مطلب را هم بخوانید :   نکات مهم استفاده از زودپز برقی

ارایه دستور غذایی یا همان رسپی غذا یکی دیگر از اصول است که بایستی به مخاطب عرضه گردد. کار زیبایی که مجموعه مرکز آموزش آنلاین آشپزی 1TouchFood در این زمینه انجام داده است ارایه اصلی ترین و کاملترین رسپی ها می باشد. اینکه یک رسپی بصورت کاربردی و کامل تهیه شود از الزامات تدریس است.

انواع پیتزا 1TouchFood

یکی دیگر از آموزش های آشپزی طرز تهیه انواع پیتزا می باشد. پیتزا ها نیز دارای انواع مختلفی هستند که در سایت های آموزش آشپزی به آنان پرداخته می شود. پیتزا ها محصول کشور ایتالیا هستند که در کشور های دیگر نیز دچار تغییراتی شده اند. آموزش آشپزی انواع پیتزا ها نیز در سایت 1TouchFood کامل آورده شده است.

انواع پیتزا ها می بایست بصورت کاربردی بیان شوند. این آموزش ها باید قابل اجرا باشند. پیتزا ها بسیار پر طرفدار هستند و می توانند به عنوان یکی از تخصص های آشپز ها مطرح شوند. این آموزش ها هر کدام جداگانه بیان می شوند و شرایط مختص به خود را دارند. این آشپزی ها کاملا متفاوت تر از آشپزی های دیگر هستند. همانطور که می دانید پیتزا ها یک غذای کامل بحساب می آیند.

از اینرو می بایست در تهیه آنها رعایت کامل اصول را انجام داد. شاید فکر کنید که داشتن فر برای تهیه پیتزا ضروری است که این فکر کاملا اشتباه است. شما می توانید از فر برای افزایش سرعت کار استفاده کنید ولی پیتزاها را بدون فر نیز می توانید تهیه کنید که در مرکز آموزش آنلاین آشپزی 1TouchFood به آنها کامل اشاره و آموزش داده شده است.

این مطلب را هم بخوانید :   سیستم همکاری در فروش وبکو مارکت

آموزش غذاهای محلی ایرانی

اگر شما آموزش آشپزی عمومی را گذرانده و طرز تهیه آنها را مسلط باشید اکنون نوبت آموزش غذاهای محلی است. درباره غذاهای محلی هم باید بیان کنیم که این غذاها همگی دارای تنوع بسیار بالایی هستند. کشور عزیزمان ایران دارای قومیت های مختلفی هستند که این اقوام آشپزی های گوناگونی را نیز دارند. این تنوع غذایی باعث شده که کشورمان ایران دنیایی از غذاهای خوشمزه باشد و بتوان به آن افتخار کرد.

 

درباره آشپزی می بایست به یک غذای خوشمزه اشاره کرد. بریانی اصفهان یکی از این غذاهای خوشمزه است. بریانی اصفهانی مخصوص مردمان اصفهان است. این غذا بسیار خوشمزه بوده و از غذاهای اصیل و سنتی ایران زمین محسوب می شود. در اینجا به آموزش این غذای خوشمزه خواهیم پرداخت. شما عزیزان می توانید طرز تهیه بریانی اصفهان را مطالعه کرده و آموزش کامل آن را بیاموزید.

کوفته تبریزی هم یکی دیگر از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی است. این غذا مختص مردمان خوب و خونگرم تبریز است. در باب خوشمزه بودن این غذا می توان گفت که همه مردم ایران به این غذا علاقمند هستند. این غذا را می توان در بسیاری از رستوران های ایران یافت. درباره آموزش و طرز تهیه کوفته تبریزی هم بارها و بارها صحبت شده که کاملترین آموزش را برایتان قرار داده ایم.

آش شله قلمکار 1TouchFood

مرکز آموزش آنلاین آشپزی یکی از بزرگترین سایت های آموزش آشپزی است که توانسته است دنیایی از آموزش آش های اصیل و سنتی ایرانی را برای مخاطبان خود گردآوری نماید. این آموزش ها همگی دارای بهترین و کاربردی ترین دستور های آشپزی هستند که برای همه علاقمندان به آموزش آشپزی تهیه شده است. یکی از این آموزش های آموزش طرز تهیه آش شله قلمکار است. این آموزش یکی از کاربردی ترین آموزش های آشپزی است.

این مطلب را هم بخوانید :   اولین نرم افزار حسابرسی جامع و کاربردی

آش شله قلمکار از دسته آش هایی است که دارای گوشت و آب گوشت می باشد. این آش واقعا خوشمزه بوده و طرفداران بسیاری دارد. یکی از اصلی ترین نکات در آموزش این آش این است که حتما حبوبات را حسابی خیسانده و نفخ آن را بگیرید. این قانون در تمامی آش ها می بایستی رعایت گردد. آش شله قلمکار در بسیاری از آش کده های سطح شهر به فروش می رسد. شما می توانید آموزش و طرز تهیه آش شله قلمکار را از سایت 1TouchFood کامل بیاموزید و آن را برای عزیزانتان طبخ نمایید.

شما عزیزان می توانید در کنار مطالعه این آموزش بهترین غذاها را نیز بیاموزید.

 

طرز تهیه سس قارچ